Lediga tjänster

Vi är nu inne i expansivt skede och söker därför personal till Robertsfors.

Kvalitetsansvarig

Du kommer att få ansvar för att leda utvecklingen av vårt ledningssystem som omfattar ISO 9001, ISO 14000 och ISO 3834-2. Vi har verksamhet i Robertsfors och Örnsköldsvik och tjänsten innebär övergripande systemansvar för båda enheterna.

Vi tror att du är en person gillar tempot i och bredden på arbetsuppgifter som kännetecknar ett mindre företag. Beslutsvägarna är korta och du kommer att ges stora möjligheter till delaktighet och påverkan. Tekniskt kunnande och erfarenhet från mekaniskt tillverkande industri är ett krav.

NC-operatör med CAM-intresse

Du som söker uppskattar förmodligen att arbeta i moderna maskiner med korta och medellånga serier. Vi tror också att du gillar att utmana dig själv med problemlösning och vill kunna påverka ditt arbete. Kanske har du tröttnat på du har för små utvecklingsmöjligheter på din nuvarande arbetsplats.

Svetsare med hög kompetens

Du som söker uppskattar förmodligen att arbeta med svåra detaljer i korta och medellånga serier. Vi tror också att du gillar att utmana dig själv med problemlösning och vill kunna påverka ditt arbete. Kanske har du tröttnat på du har för små utvecklingsmöjligheter på din nuvarande arbetsplats.

Vår specialitet är svetsning av grov plåt i aluminium och stål manuellt och med robot, där vi tillverkar konstruktioner med mycket höga svetskrav.

Sista ansökningsdag för dessa tre tjänster är 22/3-2019

För att lämna din arbetsansökan/CV, skicka mail till: jobb@jitmech.se
eller ring Per Lindqvist på 0934-172 31 om du har frågor.