JIT Mech-koncernen är en mekanisk verkstadsindustri med verksamhet i Robertsfors och Örnsköldsvik. Vi omsätter ca 100 mkr och har 60 anställda. Koncernen består av moderbolaget JIT Mech Industri AB med dotterbolagen JIT Mech i Robertsfors AB och JIT Mech i Örnsköldsvik AB.
JIT Mech söker nu:

Intresseanmälan

NC-operatör med CAM-intresse

Du som söker uppskattar förmodligen att arbeta i moderna maskiner med korta och medellånga serier. Vi tror också att du gillar att utmana dig själv med problemlösning och vill kunna påverka ditt arbete. Kanske har du tröttnat på du har för små utvecklingsmöjligheter på din nuvarande arbetsplats.

Svetsare med hög kompetens

Du som söker uppskattar förmodligen att arbeta med svåra detaljer i korta och medellånga serier. Vi tror också att du gillar att utmana dig själv med problemlösning och vill kunna påverka ditt arbete. Kanske har du tröttnat på du har för små utvecklingsmöjligheter på din nuvarande arbetsplats.

Vår specialitet är svetsning av grov plåt i aluminium och stål manuellt och med robot, där vi tillverkar konstruktioner med mycket höga svetskrav.

För att lämna din intresseanmälan/CV, skicka mail till: jobb@jitmech.se
eller ring Erik Skoglund på 0934-172 36 om du har frågor.