Lediga tjänster Örnsköldsvik

Produktionstekniker till Örnsköldsvik

Är du intresserad av 3D-modeller och allt man kan göra med dem i CNC-maskiner och mätinstrument då är det ett uppdrag för dig. Din ingång kan var från operatör eller teknisk utbildning, det viktiga är att du har kunskaper om maskinbearbetning och vill vara med och skapa utveckling och förbättringar.

Läs mer hos OnePernerGroup som sköter rekryteringen: https://www.onepartnergroup.se/lediga-jobb/ornskoldsvik/produktionstekniker-till-jit-mech-i-ornskoldsvik

eller ring Jonas Rastbäck 0660-727 40 om du har frågor om tjänsten

Intresseanmälan Örnsköldsvik

Svetsare och NC-operatörer

Vi är i ett expansivt skede och utökar stegvis vår personalstyrka. Vi är specialiserade på enstyckstillverkning och korta serier. Om du söker större utmaningar i ditt arbete är detta rätt jobb för dig.

För att lämna din intresseanmälan/CV, skicka mail till: jobb@jitmech.se
eller ring Jonas Rastbäck 0660-727 40 om du har frågor.

Intresseanmälan Robertsfors

NC-operatör med CAM-intresse

Du som söker uppskattar förmodligen att arbeta i moderna maskiner med korta och medellånga serier. Vi tror också att du gillar att utmana dig själv med problemlösning och vill kunna påverka ditt arbete. Kanske har du tröttnat på du har för små utvecklingsmöjligheter på din nuvarande arbetsplats.

Svetsare med hög kompetens

Du som söker uppskattar förmodligen att arbeta med svåra detaljer i korta och medellånga serier. Vi tror också att du gillar att utmana dig själv med problemlösning och vill kunna påverka ditt arbete. Kanske har du tröttnat på du har för små utvecklingsmöjligheter på din nuvarande arbetsplats.

Vår specialitet är svetsning av grov plåt i aluminium och stål manuellt och med robot, där vi tillverkar konstruktioner med mycket höga svetskrav.

För att lämna din intresseanmälan/CV, skicka mail till: jobb@jitmech.se
eller ring Erik Skoglund på 0934-172 36 om du har frågor.