JIT Mech-koncernen är en mekanisk verkstadsindustri med verksamhet i Robertsfors och Örnsköldsvik. Vi omsätter ca 100 mkr och har 60 anställda. Koncernen består av moderbolaget JIT Mech Industri AB med dotterbolagen JIT Mech i Robertsfors AB och JIT Mech i Örnsköldsvik AB.
JIT Mech söker nu:

Redovisningsansvarig för placering i Robertsfors eller Örnsköldsvik

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna gäller både för moderbolaget och dotterbolagen då vi samordnat administration, redovisning och löner:
• Löpande bokföring inkl avstämningar och bokslut
• Kund- och leverantörsreskontra
• Löner
• Allmänna administrativa uppgifter
Vi arbetar med monitor som affärssystem och Kontek lönesystem.
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på företag eller redovisningsbyrå. Arbetet är mycket självständigt och kan delvis ske på distans.
Du är välkommen att skicka din ansökan till; jobb@jitmech.se

Intresseanmälan Örnsköldsvik

Svetsare och NC-operatörer

Vi är i ett expansivt skede och utökar stegvis vår personalstyrka. Vi är specialiserade på enstyckstillverkning och korta serier. Om du söker större utmaningar i ditt arbete är detta rätt jobb för dig.

För att lämna din intresseanmälan/CV, skicka mail till: jobb@jitmech.se
eller ring Jonas Rastbäck 0660-727 40 om du har frågor.

Intresseanmälan Robertsfors

NC-operatör med CAM-intresse

Du som söker uppskattar förmodligen att arbeta i moderna maskiner med korta och medellånga serier. Vi tror också att du gillar att utmana dig själv med problemlösning och vill kunna påverka ditt arbete. Kanske har du tröttnat på du har för små utvecklingsmöjligheter på din nuvarande arbetsplats.

Svetsare med hög kompetens

Du som söker uppskattar förmodligen att arbeta med svåra detaljer i korta och medellånga serier. Vi tror också att du gillar att utmana dig själv med problemlösning och vill kunna påverka ditt arbete. Kanske har du tröttnat på du har för små utvecklingsmöjligheter på din nuvarande arbetsplats.

Vår specialitet är svetsning av grov plåt i aluminium och stål manuellt och med robot, där vi tillverkar konstruktioner med mycket höga svetskrav.

För att lämna din intresseanmälan/CV, skicka mail till: jobb@jitmech.se
eller ring Erik Skoglund på 0934-172 36 om du har frågor.